FAQ - Antwoorden op de meest gestelde vragen

123943404692973.jpgWat is jullie telefoonnummer?

Het telefoonnummer van ZadenKopenOnline.nl is 020-716 31 62. Op de contactpagina vind u de overige contactinformatie van zadenkopenonline.nl.

Kunt u mij tuinier advies geven?

Geen probleem! We beantwoorden graag vragen omtrent het zaaien en kweken van zaden of het gebruik van onze andere producten. Wilt u meer informatie over het planten, poten of kweken van de verschillende bloemen en groentensoorten bekijk dan de pagina "Plant instructies". Hier vind u instructies voor het planten, poten en kweken van de door ons aangeboden zaden.

Waarom heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen?

Bestellingen worden zo snel mogelijk verwerkt en verzonden, wij streven ernaar bestellingen binnen 24 uur af te handelen. Over het algemeen worden bestellingen uiterlijk binnen 7 dagen bezorgd. Wacht u al langer dan 5 werkdagen? Neem dan contact met ons op. Bekijk de pagina "Verzending" voor meer informatie over de verzending van onze zaden.

Levert u ook zaden buiten Nederland?

Ja, wij leveren zaden en bloembollen in heel Europa. Op verzoek zijn ook intercontinentale leveringen mogelijk. Neem hiertoe contact op met onze klantenservice.

1240573259Grow_your_own_Tomato_kit_tomaten.jpgWat is een zipcode?

Een zipcode is de Engelse term voor postcode.

Ik wil graag mijn bestelling of betaling per telefoon doen, kan dat?

Jazeker! Stuur ons een email met uw telefoonnummer dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Ik wil een bestelling laten bezorgen op een adres dat verschilt van het factuuradres. Is dat mogelijk?

Natuurlijk. Stuur ons een bericht met uw bestellingsnummer en het bezorgadres dan zorgen wij ervoor dat de bestelling op het juiste adres word afgeleverd.

Hoeveel bedragen de kosten voor bezorging?

Bekijk de pagina "Verzending" voor meer informatie over de verzending van bloembollen.

Ik heb zojuist besteld met als betalingsmethode vooruitbetalen maar ik heb een foutje gemaakt in de betalings-/bestellings gegevens. Kan ik alsnog met Paypal of per telefoon bestellen/betalen?

Ja, u kunt de betalingsmethode wijzigen na het afronden van een bestelling. Stuur ons een email met het bestellingsnummer en uw voorkeur voor de betalingsmethode dan nemen wij contact met u op.FAQ related to our wholesale seeds

FAQ

FAQ

Zaden Kopen Online review Rating: 4.5 out of 5 based on 816 reviews.