Over ons bedrijf

Het begon allemaal in Noord-Holland, Westfriesland om precies te zijn. Een mooie streek tussen de VOC steden Hoorn en Enkhuizen. De familie Koeman begon hier eeuwen geleden met de teelt van zaden. De zaden werden geoogst, met schuiten naar de veiling gebracht en daar vandaan de hele wereld over. Rond 1960 besloot Jacobus Koeman zelf eens verder te kijken. Allereerst met de verkoop van zaden in Engeland. Al snel kwamen hier vele producten bij.
Isabelle_Koeman.jpg

Familiebedrijf

Onze zaden groeiden. Dit was echter ook het geval met ons bedrijf. Op dit moment zijn er 3 generaties die zich met de teelt en verkoop van zaden bezig houden. We hebben  misschien veel medewerkers, we zijn nog steeds een familiebedrijf. Kwaliteit, traditie en service zijn dan ook onze kernwaarden.

Dat is precies de reden waarom wij zoveel plezier hebben in ons bedrijf. Het geeft een goed gevoel tevreden klanten te hebben. We versturen niet alleen producten, we zetten er (letterlijk) onze naam en reputatie op!

Online sinds 2007

Onze website is in 2007 gestart. Inmiddels zijn we toe aan de 3e versie. Elke weer beter dan de vorige.

Bloeigarantie

Al onze zaden komen van betrouwbare, milieu- en natuurbewuste telers uit onze regio. Wij zullen nooit producten aanbieden die rechtstreeks uit de natuur komen. Wij geloven in het respecteren van de natuur en haar natuurlijke bronnen.

Ten slotte, vergeet niet dat wij een bloeigarantie geven op onze producten! Wij zien u dan ook graag tegemoet in onze winkel!

Ir. S.J.J. Koeman
Koeman Flowerbulbs
Customer Service Manager

field_of_flowering_bulbs.jpgsorting_machine_flower_bulbs.jpgworker_storing_bulbs.jpg
Zadenkopenonline.nl is onderdeel van Koeman Flower Bulbs, dat bloembollen en tuinzaden levert aan particulieren en bedrijven door heel Europa. Voor leveringen over de grens heeft zij de volgende engelstalige en duitstalige bloembollen- en tuinzadenwebshops gelanceerd:

About Seeds4Garden.com | Buy Seeds Online

Kundeninformationen

Information Les Graines de France

Zaden Kopen Online review Rating: 4.5 out of 5 based on 887 reviews.