foto_producten.jpgOpvallende marketing? Promoseeds biedt een uniek concept!

Hoe brengt u uw bedrijf, dienst of organisatie sterk en positief onder de aandacht? Met welke promotie-artikelen staat u op de beurs? Hoe laat u de mensen nog eens met een goed gevoel aan u terugdenken? Promoseeds biedt het antwoord op al deze vragen! Wij verzorgen promotiemateriaal dat uw doelgroep enthousiast zal ontvangen en waar men ook echt iets aan heeft, namelijk ‘groene’ premiums en promoties. Te denken valt hier aan opvallende postmailingen waarin zakjes bloemzaad zijn verwerkt, beursweggevers, flessenhalszakjes, etc. Uiteraard worden de verpakkingen door Promoseeds geheel volgens uw wensen en in uw huisstijl geproduceerd!

fotogroot_standaard.jpgZadenkopenonline en Promoseeds: een bloeiende samenwerking

De ultieme marketingcampagne is er een waarbij u tegen lage kosten een hoge mate van attentiewaarde genereert! Promoseeds en Zadenkopenonline hebben zich hier in verdiept en zijn een samenwerkingsverband aangegaan om dit concept vorm te geven en sterk te kunnen neerzetten. Onze filosofie is dat de meeste – zo niet alle - mensen een goed gevoel krijgen bij bloemen. En nog beter: bloemen die zij zelf gezaaid hebben! Dan zou het toch geweldig zijn als de ontvanger van uw groene promotieartikel bij het opkomen van de bloemen nog eens met een positief gevoel aan u terugdenkt? Hou deze gedachte vast als u aan uw doelgroep denkt … en kijk dan snel verder op Promoseeds .nl!

Promoseeds geeft uw bedrijfsimago een positieve impuls!

U wilt uw bedrijf op een positieve manier onder de aandacht brengen. Dit wilt u middels uniek promotiemateriaal, dat ook nog eens naadloos aansluit op uw huisstijl, uw product of uw actie. Promoseeds denkt met u mee! De verpakkingen van uw groene promotiemateriaal worden geheel volgens uw lay-out gemaakt, passend bij uw marketingactie, product of huisstijl. U kunt bij Promoseeds kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment bloembollen en bloemzaden, maar ook kruiden- en groentezaden, passend bij de periode waarin uw actie plaatsvindt. Promoseeds werkt met de beste reclamebureaus en grafische vormgevers in dit vakgebied, zodat uw boodschap de meest maximale impact op uw doelgroep zal hebben! Laat de beste indruk achter met Promoseeds!

Klik hier voor meer uniek promotiemateriaal
 

Promoseeds for a unique marketing campaign

Werbe-Samentütchen für eine einzigartige marketing-Kampagne

Promoseeds pour une campagne de marketing unique

Zaden Kopen Online review Rating: 4.5 out of 5 based on 853 reviews.