Veiligheid: Wat is Ogone?

Ogone is een bedrijf dat online betalingen verwerkt. Wij helpen online retailers met duidelijke en gebruiksvriendelijke betaalpagina’s, zodat het voor u eenvoudiger is online te betalen. Als u op de betaalpagina het Ogone-logo ziet met de woorden "Payment Processed by Ogone", dan kunt u erop vertrouwen dat uw betaling snel wordt gedaan en dat uw gegevens veilig zijn.

Veiligheid: Hoe weet ik of mijn online betaling is geslaagd?

Nadat u uw betaalgegevens hebt ingevuld, krijgt u normaalgesproken daarvan een bevestigingsbericht op het scherm en/of per e-mail. Als u geen bevestiging heeft gekregen, dan kunt u contact opnemen met de desbetreffende webwinkel om te vragen of uw betaling geslaagd was. Onthoud alstublieft dat Ogone deze informatie niet aan klanten mag verstrekken.

Veiligheid: Waarom moet ik mijn betaling bevestigen met een code?

Nadat u uw creditcardgegevens heef ingevuld, krijgt u misschien een scherm te zien dat u vraagt om uw gegevens te verifiëren met een code of wachtwoord (van het merk 'Verified by VISA' of 'MasterCard SecureCode'). Dit betekent dat de bank of financiële instelling van uw kaart vereist dat u uw ID verifieert om te voorkomen dat iemand anders gebruikmaakt van uw creditcard, bijvoorbeeld als deze zou zijn verloren of gestolen. Als u moeilijkheden ondervindt tijdens het verificatieproces of als u verdere vragen heeft, dan adviseren we u contact op te nemen met uw bank of het bedrijf die uw creditcard heeft uitgegeven. Ogone zelf is namelijk helemaal niet betrokken bij dit proces.

GIF_Ogone_Payment_Solutions_large.gif

Ogone Payment method.

Zahlung Ogone

Mode de paiement Ogone

Zaden Kopen Online review Rating: 4.4 out of 5 based on 806 reviews.