Zadengeschenken

Zadenzakjes zijn hét perfecte cadeau voor vrijwel iedere gelegenheid. Bloemen geven een warm gevoel en door hun bijzondere betekenis geeft u een persoonlijke boodschap. Bij zadenkopenonline.nl maakt u een Greengift nog specialer door de bloemzaadzakjes te laten bedrukken met een unieke en persoonlijke boodschap. Bovendien bloeien onze zaden gegarandeerd en daarmee zorgen ze lange tijd voor een positief gevoel bij de ontvanger. U kunt bij ons kiezen uit:
  • (Pre-made) greengift op basis van bloemsoort
  • Persoonlijk bedrukte zadenzakjes op basis van bloemsoort

Greengift

Bloemen hebben een bijzondere betekenis en daarom zijn ze perfect om cadeau te geven bij verschillende gelegenheden. We geven u graag een aantal suggesties:
  
  • De zonnebloem staat symbool voor positieve gevoelens zoals vrolijkheid, levenslust en geluk. Wanneer u iemand blij wilt maken of warmte in huis wilt geven is een greenfgift met zonnebloemen erg leuk om cadeau te doen. Vier bijvoorbeeld uw trouwdag met huwelijksbedankjes of bedankjes bruiloft.
  • Vanzelfsprekend geeft u een vergeet-mij-nietje als u nog lang herinnerd wil blijven worden. Een origineel cadeautje wanneer u bijvoorbeeld afscheid neemt van een team trouwe collega’s.
  • Bent u in verwachting? Laat uw naasten weten dat u bere-blij bent met de komst van de kleine door bloemzaadjes geboorte cadeau te geven. Bijvoorbeeld met de klavertje vier zadendoosjes. Wij hebben meerdere greengifts in ons voor verschillende gelegenheden. Zo vindt u altijd een bloemzaden cadeau dat bij uw wensen past.
 
Voorbeelden van de Greengifts (wanneer u op de afbeelding klikt gaat u naar de pagina waar u de Greengift in het winkelmandje kunt plaatsen en daarna kunt bestellen).
 
 
     
Een persoonlijk cadeau maakt meer indruk. Maak uw Greengift daarom nog specialer door het bloemzaden cadeau te laten bedrukken met een persoonlijke boodschap. Zo heeft u een cadeautje dat leuk is om te geven én te krijgen. Kies eerst de gewenste bloemsoort uit. Daarna worden de zaadjes mooi verpakt in een gevouwen vierkleuren kaart, waarop de persoonlijke boodschap wordt gedrukt. Hiervoor kunt u zelf een unieke en persoonlijke boodschap bedenken.
Met persoonlijke bloemzaadzakjes maakt u indruk op iedere gelegenheid! Denk bijvoorbeeld aan
 
  • Trouwbedankjes. U kunt de bloemzaad zakjes bedrukken om te geven als bedankje bij een bruiloft. Door de zaadzakjes te bedrukken met een persoonlijke boodschap geeft u de gasten een bijzondere herinnering mee.
  • Een speciale gelegenheid. Laat de zakjes bedrukken met een persoonlijke boodschap voor een afscheid, een verhuizing of ontwerp gepersonaliseerde bedankjes voor een speciaal evenement.
  • Geboortekaartjes met bloemzaadjes. Met een gepersonaliseerd zadenzakje creëert u een origineel geboortekaartje en maakt u de komst van een baby nog mooier. Laat de zaadzakjes daarom bedrukken met de naam van de baby of een bijzondere wens.
  • Een relatiegeschenk of zakelijk promotiemateriaal. Ook hiervoor zijn de zaadzakjes een origineel idee. Laat ze bijvoorbeeld bedrukken met het logo of de slogan van uw bedrijf

 
 
Wilt u het liever via een vrijblijvende offerteaanvraag doen dan kan dit ook door onderstaande formulier in te vullen:


Naam *   
E-mail *   
Land   
Onderwerp   
Vragen / opmerkingen   
Ordernummer   
   

Business flower seeds gifts - Seeds4Garden.com

Samen werbegeschenke - SamenKaufen.de

Cadeaux d'entreprise

Zaden Kopen Online review Rating: 4.4 out of 5 based on 1183 reviews.