Bloemzaadjes relatiegeschenk

Zaadjes cadeau geven kan voor vrijwel iedere gelegenheid. Bloemen geven een warm gevoel en door hun bijzondere betekenis geeft u een persoonlijke boodschap. Bij zadenkopenonline.nl maakt u een bloemzaadjes relatiegeschenk nog specialer door de bloemzaadzakjes laten bedrukken met een unieke en persoonlijke boodschap. Bovendien bloeien onze zaden gegarandeerd en daarmee zorgen ze lange tijd voor een positief gevoel bij de ontvanger. U kunt bij ons kiezen uit:
 
  • Groeipapier bedrukken
  • (Pre-made) greengift op basis van bloemsoort
  • Persoonlijk bedrukte zadenzakjes op basis van bloemsoort

Groeipapier bedrukken

Een ander origineel, persoonlijk cadeau is groeipapier. Groeipapier bestaat uit twee laagjes papier met daartussen bloemenzaadjes. Wanneer je groeipapier plant in de tuin of een pot en water geeft, groeien de zaadjes uit tot bloemen. Het is mogelijk om groeipapier te laten bedrukken. Groeipapier kan je in allerlei kleuren laten bedrukken en is geschikt voor iedere gelegenheid. Zo zijn er groeipapier confetti doosjes, die een kleurrijke herinnering geven aan een romantische trouwerij. Ook voor bruidsmeisjes zijn ze ideaal om over het bruidspaar uit te strooien. Groeipapier met een persoonlijke boodschap is een mooie herinnering aan het afscheid van een waardevolle collega en bedrukt met het logo of de slogan van een bedrijf maakt het een onderscheidend relatiegeschenk of opvallend promotiemateriaal. Door groeipapier te laten bedrukken, heeft u een origineel en duurzaam geschenk voor iedere gelegenheid.

Bloemzaadjes cadeau

Bloemen hebben een bijzondere betekenis en daarom zijn ze perfect om cadeau te geven bij verschillende gelegenheden. We geven u graag een aantal suggesties:
 
  • De zonnebloem staat symbool voor positieve gevoelens zoals vrolijkheid, levenslust en geluk. Wanneer u iemand blij wilt maken of warmte in huis wilt geven is een greenfgift met zonnebloemen erg leuk om cadeau te doen. Vier bijvoorbeeld uw trouwdag met huwelijksbedankjes of bedankjes bruiloft.
  • Vanzelfsprekend geeft u een vergeet-mij-nietje als u nog lang herinnerd wil blijven worden. Een origineel cadeautje wanneer u bijvoorbeeld afscheid neemt van een team trouwe collega’s.
  • Bent u in verwachting? Laat uw naasten weten dat u bere-blij bent met de komst van de kleine door bloemzaadjes geboorte cadeau te geven. Bijvoorbeeld met de klavertje vier zadendoosjes. Wij hebben meerdere greengifts in ons voor verschillende gelegenheden. Zo vindt u altijd een bloemzaden cadeau dat bij uw wensen past.

Voorbeelden van de bloemzaadjes cadeau (wanneer u op de afbeelding klikt gaat u naar de pagina waar u de Greengift in het winkelmandje kunt plaatsen en daarna kunt bestellen).
 
 
     
Een persoonlijk cadeau maakt meer indruk. Maak uw Greengift daarom nog specialer door het bloemzaden cadeau te laten bedrukken met een persoonlijke boodschap. Zo heeft u een cadeautje dat leuk is om te geven én te krijgen. Kies eerst de gewenste bloemsoort uit. Daarna worden de zaadjes mooi verpakt in een gevouwen vierkleuren kaart, waarop de persoonlijke boodschap wordt gedrukt. Hiervoor kunt u zelf een unieke en persoonlijke boodschap bedenken.

Met persoonlijke bloemzaadzakjes maakt u indruk op iedere gelegenheid! Denk bijvoorbeeld aan
 
  • Trouwbedankjes. U kunt de bloemzaad zakjes bedrukken om te geven als bedankje bij een bruiloft. Door de zaadzakjes te bedrukken met een persoonlijke boodschap geeft u de gasten een bijzondere herinnering mee.
  • Een speciale gelegenheid. Laat de zakjes bedrukken met een persoonlijke boodschap voor een afscheid, een verhuizing of ontwerp gepersonaliseerde bedankjes voor een speciaal evenement.
  • Geboortekaartjes met bloemzaadjes. Met een gepersonaliseerd zadenzakje creëert u een origineel geboortekaartje en maakt u de komst van een baby nog mooier. Laat de zaadzakjes daarom bedrukken met de naam van de baby of een bijzondere wens.
  • Een relatiegeschenk of zakelijk promotiemateriaal. Ook hiervoor zijn de zaadzakjes een origineel idee. Laat ze bijvoorbeeld bedrukken met het logo of de slogan van uw bedrijf

 
 

Bloemzaadjes relatiegeschenk - offerte op maat

Wilt u het liever via een vrijblijvende offerteaanvraag doen dan kan dit ook door onderstaande formulier in te vullen. Vernoem u wensen betreft de bloemzaadjes relatiegeschenk en dan nemen wij zsm. contact met u op.


Naam *   
E-mail *   
Land   
Onderwerp   
Vragen / opmerkingen   
Ordernummer   
   
Kies bestand
Geen bestand gekozen

Business flower seeds gifts - Seeds4Garden.com

Samen werbegeschenke - SamenKaufen.de

Cadeaux d'entreprise

Zaden Kopen Online review Rating: 4.5 out of 5 based on 843 reviews.